Безплатни консултации

Проект „Справедливо командироване“, КНСБ

Проект „Справедлива мобилност“, ДГБ

КАНЯТ

всички заинтересовани лица на 30.3.2018 (петък) на приемен ден в Центъра на КНСБ на пл. „Македония“ №1, партер, между 11 до 14 часа.

На този приемен ден участници, заинтересовани или с намерение да работят в Германия или друга страна-членка на Европейския съюз под една или друга форма на заетост, ще получат възможността да се информират за законовите уредби, за потенциални трудности на български работници при упражняването на трудова заетост в чужбина и за това, по какъв начин българските граждани може да се защитят от злоупотреби.

Въпросите си ще може да отнесете освен към главните експерти на проекта-домакин и към партньорския проект в Германия „Справедлива мобилност“. Политическата отговорност за проекта носи Германският съюз на синдикатите (DGB, Deutscher Gewerkschaftsbund). Проектът поддържа 8 консултативни центрове в различни немски градове, където се предлагат безплатни трудовоправни консултации на различни източноевропейски езици. Консултантът Иван Иванов от центъра във Франкфурт на Майн ще вземе участие в приемния ден на 30.3. 2018.

В приемния ден ще вземат участие и експерти от различни браншови федерации  на КНСБ (Федерацията на независимите строителни синдикати, Федерация на транспортните синдикати, Федерация на здравеопазването в КНСБ).

Знанието е защита! Очакваме Ви да го споделим на нашия приемен ден!

 

 

Коментари са забранени.