Мартенички и лакомства зарадваха децата от Трето помощно училище „Едуард Сеген“

За трета поредна година КНСБ, „Младежки форум 21 век”, съвместно с всички федерации към синдиката, в това число и ФНСС организираха и проведоха своята благотворителна инициатива по повод един от най-хубавите български празници – идването на Баба Марта.

mart

Тази година, на 4 март 2014 г., младежите, които се включиха в иницативата „Подари мартеничка – дари усмивка на едно дете!”, посетиха Трето помощно училище „Едуард Сеген”, гр. София.

Те зарадваха децата, нетърпеливи да видят какво се случва във физкултурния салон на училището, с пълна маса с мартенички и лакомства. Те бяха събрани благодарение на даренията на служителите на Централата на КНСБ и федерациите на синдиката.

mart2

Като един от най-активните основни членове на КНСБ, бе Федерация на независимите строителни синдикати в лицето на синдикалните си членове от „Монтажи” ЕАД, „Енемона” АД, „Домостроителен комбинат София” АД, „Софинвест” ЕООД, „Пазари юг”, както и Областните пътно управления в градовете Ямбол и Сливен. Председателят на федерацията, Йордан Никленов благодари за активността, за добротата и човечността на всички дарители!
Празненството премина с много усмивки и игри, като Заместник Председателят на „Младежки форум 21 век” инж. Цветелина Славчева и член на Управителния съвет на сдружението Цветелина Бикарска закичиха всички деца с мартенички.

mart3

mart4

Всички младежи заедно допринесоха за настроението в очакваната пролет, като изразиха подкрепата на всички дарители за децата, не само на думи, а и на практика, като засвидетелстваха своето внимание, загриженост и обич!

 

Изготвил: инж. Цветелина Славчева, Експерт КТД и права

Коментари са забранени.