Поздравителен адрес от д-р Пламен Димитров, президент на КНСБ

Президентът на КНСБ поздрави строителите по повод нашния професионален празник. 

Ето и текста:

Уважаеми строители,

Щастлив съм от мое име и от името на ръководството на КНСБ  да Ви поздравя по повод Деня на Свети великомъченик Димитър Солунски Чудотворец и професионален празник на българския строител.

Изразявам своето преклонение пред труда на всеки от Вас, защото знаем, че пазите традициите – което съградят вашите ръце , ум и отдаденост да остане за поколенията. Да създаваш домовете за хората ,библиотеки, музеи, училища и пътища е предизвикателство.

Благодарение на Вас строителството е един от водещите сектори в икономиката и съм уверен, че и през следващите години той ще бъде този, който ще осигурява нови работни места и растеж.

В съвременните условия инфраструктурата е определяща, както за икономическото развитие на един регион, така и за ежедневния комфорт на гражданите, живеещи в него. Нещо повече – тя е един от признаците, определящи достигнатия стандарт в една област или държава.

Всички Вие, не спирайте да градите България! Продължавайте да разгръщате своя потенциал, черпете сили и вдъхновение, за да влагате най-доброто от себе си!

Честит празник!

Пламен Димитров,

Президент на КНСБ

Коментари са забранени.