ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СТРОИТЕЛИ НА ВЕЧНА БЪЛГАРИЯ!

Скъпи строители, колеги и приятели!

За мен е чест и удоволствие от името на Управителният съвет на Федерация на независимите строителни синдикати най-сърдечно да Ви поздравя по случай 26 октомври светлия християнски празник Димитровден, приет като ден на строителя. Празник с дълбоки исторически корени у нас, който свързваме с удовлетворение от добре свършената работа и очакване за признание и добруване.

Всяка година строителите ни празнуват традициите, отдават значимото на миналото и почит към своя духовен покровител – свети Димитър, защото само когато хората ценят и уважават историята – с дела и вяра могат да изградят бъдещето си!

Нека имаме мъдростта да различаваме правилното от неправилното. И силата да избираме доброто, както за големите решения, пред които се изправя нашият бранш все по-често, така и във всекидневните ни малки избори, в отношението ни един към друг. Вашият труд и професионализъм са сред най-значимите фактори за растежа и развитието на нашата икономика в тежки моменти каквито срещаме днес.

Пожелавам Ви в натовареното ежедневие да подхождате с търпение към предизвикателствата и трудностите, и с много любов към една от най-творческите и изпълнена със съзидание професия, каквато е тази на „Строителя“. Няма друга професия, която да е толкова видна отвсякъде и затова всичко, което е съградено от Вашите ръце и ум, остава за поколенията като знак на времето.

Особено в наши дни, когато сме изправени пред предизвикателствата на едно мащабно строителство, на променяща се икономическа, политическа и социална обстановка в страната, аспекти засягащи инфраструктурата ни в посока на съвременните изисквания. Това не може да се осъществи без Вашата съпричастност и енергия.

Нека заедно продължим да търсим решения на важните въпроси, пред които е изправен строителният сектор, да отстояваме важността на социалният диалог и ролята на колективното договаряне за един справедлив преход и достойни работни места.

На всички Вас и вашите семейства пожелавам от сърце да сте здрави!

Използвам случая да Ви благодаря за досегашната подкрепа и да си пожелаем взаимно още по-добро сътрудничество в името на доброто и ползата за обществото.  Желая Ви от сърце лично щастие, още повече успехи и стремеж за развитие.

Не спирайте да градите България! Заедно за още много строежи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СТРОИТЕЛИ НА ВЕЧНА БЪЛГАРИЯ!

инж. Цветелина Иванова, Председател на ФНСС

Коментари са забранени.