ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СТРОИТЕЛИ НА ВЕЧНА БЪЛГАРИЯ!

Скъпи строители, колеги и приятели!

 За мен е чест и удоволствие от името на Управителният съвет на Федерация на независимите строителни синдикати най-сърдечно да Ви поздравя по случай 26 октомври светлия християнски празник Димитровден, приет като ден на строителя.

Димитровден е не само време за равносметка, но и повод да отдадем заслужената почит на българския строител.

След няколко тежки години на пандемия, несигурност, протестни действия и продължаващата война в Украйна, без да спира и днес строителният бранш се опитва с леки стъпки да върви напред за да възражда и замогва на българската икономика.

Благодарение на всички Вас, положените усилия и проявения професионализъм в работата Ви през изминалата година, всекидневно се повишава авторитета на българския строител.

Вашият неуморен труд, инженерен талант, креативен дух и силна воля правят строителството основен стълб за развитие на икономиката на страната ни.

Професията на строителя е една от най-значимите за развитието на българската икономика. Тя е своеобразен символ на промяната, градежа и растежа. Защото съграденото е връзката ни с бъдещето!

Пожелавам Ви трудът на всички работещи в строителния сектор да бъде винаги силно търсен, високо ценен, достойно заплатен,  устойчив и безопасен, да носи удовлетворение, да е повод за гордост, да създава уют и красота.

Желая Ви най-вече здраве, на Вас, екипите и семействата Ви, благополучие, енергия, все по амбициозни и значими проекти, успешна реализация и радост от постигнатото!

Не спирайте да градите България! Заедно за още много строежи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СТРОИТЕЛИ НА ВЕЧНА БЪЛГАРИЯ!

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

ИНЖ. ЦВЕТЕЛИНА ИВАНОВА

ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ:

ЦВЕТЕЛИНA БИКАРСКА

Коментари са забранени.