ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СТРОИТЕЛИ!

Скъпи строители, колеги и приятели!

За нас е изключителна чест да поздравим Вас и Вашите семейства по случай нашия професионален празник – Димитровден. Това е денят, на който отдаваме почитта си към Св. Димитър и изразяваме признание и благодарност  към работата на всички, които свързват своята професионална реализация със строителството.

Строителният отрасъл е един от водещите сектори в икономиката и ние сме уверени, че и през следващите години той ще бъде този, който ще осигурява нови работни места. Само доброто партньорство между държавата, бизнеса и синдикатите ще ни помогне да продължаваме да строим и да надграждаме постигнатото дотук. Ще ни даде сили да преодолеем трудностите и да постигнем значителен напредък.

Правим равносметка, така, както повелява традицията. В този ден изразяваме своето преклонение пред труда на всеки от вас, защото вярваме, че пазите веруюто на предците ни. А то повелява всичко, което съградят нашите ръце, ум и отдаденост, да  остане след нас. За поколенията.

Извървяхме труден път, преодоляхме много предизвикателства, но това прави нашите успехи още по-радостни.

Признателни сме ви за труда и за таланта, които ежедневно влагате в работата си и които утвърждават съзидателната енергия на обществото ни. Убедени сме, че и днес по стъпките на големите майстори – строители вървят хората, които ще бъдат пример за бъдещите поколения.

Искам да Ви благодарим за упорития труд, за Вашите професионални умения и опит!

На почитания български и наш професионален празник – Димитровден, най-сърдечно пожелаваме на Вас и на Вашите семейства здраве, кураж и благоденствие.

Бъдете здрави, влагайте душа и сърце в сътвореното и знайте, че всеки от вас е част от успехите, които постигаме!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СТРОИТЕЛИ НА ВЕЧНА БЪЛГАРИЯ!

                                                                                                                              Екип ФНСС

Коментари са забранени.