ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!

УВАЖАЕМИ Д-Р ДИМИТРОВ,

От името на Управителния съвет на Федерация на независимите строителни синдикати приемете нашите най-искрени поздравления по случай достойната Ви 55-та годишнина.
Нека всяко Ваше начинание да е изпълнено с онзи пълноценен смисъл, който влагаме в представата за един борбен човек, отстоявйки и защитавайки правата на нашите работници. Останете верен и безпристрастен коректив на настоящето в името на обществения просперитет.
Поздравявам Ви за извървения научен и професионален път, за непримиримостта и Вашата огромна ангажираност към проблемите на работещите българи, която продължава и сега.
Вашият опит, житейска мъдрост, човешка деликатност и отстояване на принципи и позиции е пример, достоен за подражание.
На днешният ден Ви желая да бъдете все така енергичен, непримирим и неотстъпчив пред работодателските структури, защитайваки труда на българския работник! Продължавайте с все същата упоритост да отстоявате позициите си, смел в посрещането на новите предизвикателства и търпелив в преодоляването им, а добрите идеи и верните приятели ще бъдем винаги с Вас!
От цялото си сърце Ви желая лично здраве, всеотдайност и бъдещи сполуки. Бъдете силен, за да осъществявате и занапред Вашата висока хуманна мисия във всичките и измерения по пътя ни към едно ново бъдеще.


С уважение, чест и почитание.

22 21

Коментари са забранени.