28 години в борба за справедлив и работещ строителен сектор

Братя и сестри синдикалисти,

Днес, 11 март 2018 година, нашата  Федерация на независимите строителни синдикати отбелязва 28-та си годишнина, от мое име и от името на целият ни екип,  Ви поднасям пожелания за още една здрава, успешна и ползотворна синдикална година, изпълнена с борба и справедливост за всички трудещи се строители в България.

През всички тези години на партньорство  често заставахме сами срещу онези, които се опитват да печелят нечестно от човешкия труд. И винаги сме побеждавали, защото сме били водени от каузата, че борбата за правата на хората е най-висшето право.

Тежките времена искат трудни решения и само рамо до рамо можем да променим България и да я  оставим с гордост на децата си. Вярвам, че в тази битка, пак ще бъдем заедно, както винаги.

В този ден правим равносметка и отдаваме дължима почит към работата, която олицетворява стремежът ни към прогрес. Защото развитата инфраструктура и строителството са белег за състоянието не само на един регион, а на цяла една държава. След всеки човек остава съграденото от него, затова нашата работа е мисия и отговорност. Благодарение на вас синдикалистите работещи в строителният отрасъл България продължава да се развива, да съчетава традициите и новаторството.

Бъдете щастливи със своите семейства, на които всички синдикалисти сме и ще продължаваме да бъдем вечни длъжници. Желая ви здраве, щастие и нови успехи и нека да пребъде всичко, което оставяме на децата си.

инж. Цветелина Иванова – Председател

Цветелина Бикарска – Зам. Председател

Васил Михалков – Зам. Председател

Коментари са забранени.