Честита Нова 2023 година

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,
СКЪПИ СИНДИКАЛНИ ЧЛЕНОВЕ,

Да посрещнем идващото ново начало на 2023 година с радост и светли чувства! Нека се заредим с надежда, вяра и сили, за да даряваме близките си с доброта и грижа и да отворим сърцата си за човечността, да градим ЗАЕДНО по-светли бъднини!

2022 година ни изправи пред много предизвикателства, но ние показахме, че когато всички сме единни, активни и мислим  градивно, преодоляваме трудностите  по-леко.

Убедени сме, че всеки един от Вас има повод за лично удовлетворение от постигнатото и ще прекрачи в Новата година с очакване и стремеж за повече радост, творчество и съзидателен дух. Вярваме, че високият професионализъм и чувството за отговорност, характерни за строителния сектор, ще продължават да бъдат гарант за успех и качество и занапред!

Нека Новата 2023 година да бъде щедра, мирна и спорна! Нека тя бъде година на сбъднати очаквания и всичките Ви дела бъдат увенчани с успехи и носят удовлетворение, а мирът и радостта на този празник да Ви съпътстват през цялата година!

Нека в домовете Ви царят разбирателство, обич и спокойствие!  Когато си пожелаваме късмет и просперитет, нека да помним, че те не идват като коледен подарък – успехът е постижим, когато с воля,  труд и ентусиазъм се борим за него, отстоявайки идеите си и стремейки се към постигане на нови успешни дела.

Всичко това е постижимо, когато към себе си и другите бъдем честни, почтени, справедливи и достойни! Нека постигнем редица лични и синдикални победи през Новата 2023 година!

инж. ЦВЕТЕЛИНА ИВАНОВА
Председател на ФНСС

ЦВЕТЕЛИНА БИКАРСКА
Зам. председател на ФНСС

Коментари са забранени.